Placeholder Picture

Stavanger Myoreflexklinikk

Med dr. med. Kurt Mosetter

Nytt kurs i Myoreflexterapi i 2019

Detaljert kursbeskrivelse fra forrige kurs finner du ved å klikke her (norsk / dansk).

FAKTA:
DR KURT MOSETTER

Tysk lege som har utviklet Myorefleksterapi over de siste 20 årene

STED: 
Slagelsegade 12
København Ø
DANMARK

UNDERVISNING :
Hovedforeleser Kurt Mosetter + 2 instruktører. Undervisningen har 50/50 deling på teori og praksis. Studiet består av 5 samlinger a 4 dager + eksamen.
Undervisningen foregår på dansk og engelsk.

KURSINNHOLD:
På kurset gjennomgår man bl.a.
- Behandling av sportsskader
- Ulik smertebehandling
- Behandling av barn
- Bein- og leddsmerter
- Behandling av trauma

DATOER:
Vil bli annonsert.

PRIS:
Samlet pris for hele utdannelsen er DKK 32.000 (danske kroner)

KONTAKT:
Tlf.: +45 97 40 35 40

Mail; klinik@ny-energi.dk Mail: info@myoreflex.no
Myorefleksterapi er en behandlingsform som er anbefalt brukt av fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater og andre terapeuter med tilsvarende medisinsk kompetanse. Myorefleksterapi er basert på vår vestlige medisinske kunnskap samt at den har tatt opp i seg erfaringer og kunnskap fra akupunktur, homeopati og annen østlig medisin. Terapien er basert på følgende prinsipper:

Kroppen består av et dynamisk ustabilt system: Det betyr at det er musklene, styrt av hjernen, som holder skjelettet oppe. Styringen balanserer kroppen rundt et tyngdepunkt. Hvis hjernen ”skrus av” (eller dør), faller hele kroppen sammen.

Musklene arbeider aldri alene, men samarbeider i mønstre – gjerne lange muskelkjeder. Det betyr at en muskel i armen kan henge sammen med og påvirke en muskel for eksempel i foten.

Musklene og det omkringliggende vev har “hukommelse”; hukommelse sitter altså ikke bare i hodet. Ved å trykke på muskelfester og nervepunkter påvirker man både ”vanlig hukommelse” (slik vi er vant til å tenke på hukommelse – dvs. hukommelse i hjernen) og andre typer hukommelse, og kan løse opp i uheldige bevegelsesmønstre og spenninger som forårsaker smerter.

Områder der smerten merkes gir en indikasjon på hvilke uheldige bevegelsesmønstre som pasienten gjør, men smerteområdet er i seg selv ikke årsaken til problemet. Ofte vil man behandle områder som ligger helt andre steder på kroppen.

Hvorfor Myorefleksterapi?
Klinisk erfaring fra dr. med. Kurt Mosetter’s klinikker har vist at sammen med kosthold og mosjon, gir Myoreflexterapi svært gode resultater på mange pasientgrupper og blant annet vesentlig kortere rekonvalesens tid enn tradisjonelle behandlingsteknikker. Dette er en av grunnene til at flere av Tysklands Bundesliga fotballklubber nå har egen myoreflexterapeut i sitt medisinske støtteapparat.

Dr. Kurt Mosetter, er svært etterspurt, men har likevel sagt ja til å gjennomføre en utdannelse i Skandinavia. For deg betyr dette en unik mulighet til å bli en del av Skandinavias voksende gruppe av Myorefleksterapeuter og lære nye revolusjonerende teknikker med gode pasient erfaringer.

Placeholder Picture Dr. med. Kurt Mosetter
For mer informasjon www.myoreflex.net

Placeholder Picture Utdannelsen inkluderer også innføring i Anatomy Trains utviklet av Thomas W. Myers. Du finner boken på Amazon.

Placeholder Picture
Myoreflexterapi har vist seg veldig effektivt på sports-skader, og Mosetter var selv med i det medisinske apparatet til USA under VM i fotball i 2014. Her med USAs trener Jürgen Klinsmann.

Placeholder Picture
Mosetter sammen med Tysklands trener Joachim Löw og USAs trener Jürgen Klinsmann under VM i USA i 2014.